Сущность индикативного планирования и мониторинга производственно-хозяйственной деятельности в предприятиях с циклическим характером производства - Елькина, Н. А. (НТУ "ХПИ", 2010)
Розглянуто сутність методики індикативного планування і моніторингу виробничо-господарської діяльності у підприємствах з циклічним характером виробництва, запропоновано виконання необхідних етапів дослідження та розрахунків основних індикаторів господарсько-фінансової діяльності.

The essence of a technique of indicative planning and monitoring is considered is industrial-economic activities in the enterprises with cyclic character of manufacture, performance of necessary investigation phases and calculations of the basic indicators of economic-financial activity is offered.
Keywords: промышленные предприятия; райпотребсоюз; система потребительской кооперации; хозяйственно-финансовая деятельность; экономическая безопасность; продукция