Багатомірне порівняння в економічному аналізі діяльності підприємств переробної промисловості АПК - Заюкова, М. С. (НТУ "ХПИ", 2008)
Розглядаються питання використання багатомірного порівняння в економічному аналізі діяльності підприємств. Основними об'єктами діагностування виступають підприємства переробної промисловості АПК Вінницької області.

Questions of use of multivariate comparison in economic diagnostics of activity of the enterprises are considered. As the basic objects the enterprises of a process industry of agrarian and industrial complex Vinnitsа of area act.
Keywords: харчова продукція; підприємства Вінницької області; валовий прибуток; беззбитковість; рентабельність капіталу