Застосування брендингу в процесі ефективного розвитку підприємства - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Кольвах, Вікторія Володимирівна (Національний фармацевтичний університет, 2016)
У статті розглядаються основні положення та принципи застосування брендингу. Показано важливість брендингу в сучасних ринкових відносинах та рівні розвитку бренду. Розглядаються проблеми бренду при виході на національний та міжнародний ринки. Проводиться аналіз існуючого стану брендингу в Україні та перспективи розвитку українських брендів.
Keywords: брендинг; принципи застосування брендингу; міжнародні ринки; позиціонування