Соціальна економіка - Ларка, Людмила Сергіївна (My University, 2017)
Курс лекцій з дисципліни «Соціальна економіка» складається з двох модулів. До першого модуля входять теми, які висвітлюють значення соціальної економіки в діяльності держави. Теми лекцій, які утворюють другий модуль, відображають специфіку організації соціального захисту окремих верств населення. Теми лекцій згідно з навчальною та робочою програмами наведено в таблиці.
Keywords: соціальна економіка; соціальна політика; нормативно-правове забезпечення; соціальний захист населення; захист економічно активного населення; захист соціально незахищених верств населення; державне пенсійне страхування; недержавні пенсійні фонди; демографічна політика; соціальна робота