Спосіб виготовлення алмазного олівця - Грабченко, Анатолій Іванович; Пижов, Іван Миколайович; Федорович, Володимир Олексійович; Клименко, Віталій Григорович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Спосіб виготовлення алмазного олівця включає розташування металізованих полікристалів алмазу ланцюгом вздовж осі державки та їх закріпленні в останній запаюванням або методами порошкової металургії.
Keywords: патент; модель корисна; інструмент абразивний; матеріал надтвердий; матеріал полікристалічний