Скандинавська ходьба як вид оздоровчої рухової активності студентів - Азаренкова, Любов Леонідівна (My University, 2020)
У статті визначено рівень рухової активності студентів 3 курсу НТУ "ХПІ" за домомогою міжнародної анкети фізичної активності IPAQ. Представлено пріоритетні форми рухової активності у студентів, відображено актуальність застосування скандинваської ходьби на заняттях з фізичного виховання.
Keywords: навчальний процес; фізична культура; анкетування