Методичні вказівки по виконанню лабораторної роботи "Дослідження можливості бездротової передачі електричної енергії" з курсу "Вступ до спеціальності" - Бондаренко, В. О.; Данильченко, Дмитро Олексійович; Собченко, Олег Вікторович (My University, 2019)
Мета роботи: ознайомлення з можливістю бездротової передачі електричної енергії, способами передачі, переваги і недоліки кожного з видів бездротової передачі.
Keywords: електромагнітна індукція; мікрохвильове випромінювання; котушка Тесли; електромагнітні поля; магнітно-резонансна індукція; діелектрики