Методичні вказівки з виконання розрахунково-графічного завдання за темою "Розрахунок лінійних електричних кіл гармонійного струму" - Резинкіна, Марина Михайлівна; Литвиненко, Світлана Анатоліївна; Гетьман, Андрій Володимирович; Кєссаєв, Олександр Геннадійович; Світлична, Олена Євгеніївна; Ревуцький, Віталій Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Ці методичні вказівки містять загальні теоретичні положення з теми "Лінійні кола змінного струму", завдання для розрахунково-графічної роботи і приклади розрахунків кіл змінного струму. Розрахунково-графічна робота присвячена темі "Лінійні електричні кола гармонійного струму" першого семестру навчання студентів по дисциплінах: "Теоретичні основи електротехніки", "Теорія електричних і магнітних кіл", "Теорія електричних кіл".
Keywords: електротехніка; векторні діаграми; теорія трифазних кіл; трифазні кола; гармонійні електричні величини; пасивні елементи кола; символічний метод; комплексні амплітуди; струм