Створення ефективної організації функціонування підприємств та банків на принципах сучасного менеджменту - Кравчук, Л. С.; Дяченко, О. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті висвітлюються сучасні проблеми промислового виробництва в Україні та пропонуються шляхи їх розв’язання, зокрема, за допомогою застосування принципів сучасного менеджменту.

In the article the modern problems of industrial production light up in Ukraine and the ways of their decision are offered, in particular, by application of principles of modern management.
Keywords: фінансовий менеджмент; виробництво; фінансове планування; financial management; financial planning