Мотиваційні аспекти кадрового аудиту - Гуцан, Олександр Миколайович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
Проаналізовано кадровий аудит у мотиваційному аспекті.
Keywords: управління персоналом; мотиваційний моніторинг; аудитори