Бізнес-адміністрування: магістерський курс - Мельник, Леонід Григорович; Ілляшенко, Сергій Миколайович; Сотник, Ірина Миколаївна (Університетська книга, 2008)
У підручнику викладено основні дисципліни і теми, передбачені навчальним планом підготовки магістрів зі спеціальності "Бізнес-адміністрування". Основну увагу приділено дослідженню факторів внутрішнього та зовнішнього середовища фірм, шляхів ефективного використання наявних резервів та ресурсів, маркетингових, виробничих, правових, інвестиційних, інноваційних та інших аспектів підприємницької діяльності в транзитивній економіці тощо. Подано тлумачення спеціальних термінів та понять, розкрито найважливіші закономірності та взаємозв’язки в розвитку механізмів управління підприємницькою діяльністю. Розглянуто особливості інноваційного розвитку та екологізації бізнесу в Україні та розвинених країнах на сучасному етапі. Підручник призначений для підготовки магістрів зі спеціальності "Бізнес-адміністрування", також буде корисним для викладачів та інших фахівців з питань управління бізнесом.
Business administration: master`s course
Keywords: управлінські рішення; мотивування; ціноутворення; паблік рилейшнз; поняття бренду; фінансовий менеджмент; marketing management; financial analysis; investment management; pricing