Роль іноземних інвестицій на сучасному етапі розвитку України - Павловська, А. А.; Клепікова, Світлана Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Метою даного дослідження є визначення економічної сутності інвестицій, ролі іноземних інвестицій в економіці держави, розгляд динаміки і структури прямих іноземних інвестицій в Україну.

The purpose of given research consists in identification of economic essence of investments, the role of foreign investments in the economy of a state, review of dynamics and structure of foreign direct investments in Ukraine.
Keywords: відносини ринкові; інвестор; економіка України; клімат інвестиційний; господарство світове; investment funds; foreign investment; investment climate