Складові механізму управління персоналом: система мотивації - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Перерва, Петро Григорович (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що система мотивації є однією з ключових складових механізму управління персоналом, яка забезпечує досягнення стратегічних цілей організації шляхом стимулювання працівників до високопродуктивної діяльності. Вона охоплює набір інструментів, методів і підходів, які сприяють задоволенню потреб працівників і підвищенню їхньої залученості до робочого процесу
Keywords: управління персоналом; підприємства; мотивація; праця; економіка; менеджмент