Дослідження підходів щодо управління конкурентоспроможністю підприємств - Хмеленко, І. І. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі розглянуто основні підходи щодо управління конкурентоспроможністю промислового підприємства.

The basic approaches to the management of industrial competitiveness.
Keywords: продукція; підхід процесний; підхід функціональний; переваги конкурентні; підхід системний