Спосіб електрохімічного формування покриття діоксидом олова, що легований сурмою, на титані - Майзеліс, Антоніна Олександрівна; Байрачний, Борис Іванович; Трубнікова, Лариса Валентинівна; Артеменко, Валентина Мефодіївна (ДП "Український інститут промислової власності", 2014)
Спосіб електрохімічного формування діоксидолов'яних покриттів, що леговані сурмою, на титані електроосадженням багатошарового олово-сурм'яного покриття з подальшим його окисленням. Додатково олово-сурм'яне покриття електроосаджують в електроліті, що містить іони олова, сурми, пірофосфату і тартрату, при періодичній зміні катодних густин струму, на підшар сплаву, що електроосаджують у ванні уловлювання електроліту, олово-сурм'яне покриття сушать і окислюють у ванні уловлювання електроліту з додаванням гідроксиду калію.
Keywords: модель корисна; патент; гальваностегія; електроліт; електрод; фенол