Чоні, І. В.2017-06-062017-06-062009Чоні І. В. Дослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчування / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 8. – С. 18-21.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29877Досліджено міграцію токсичних елементів та радіонуклідів у залежності від ступеню помелу борошна з крупів.ukхарчові продуктиякістьполісахаридипродукція лікувально-профілактичного призначеннянутріціологіялікувальне харчуванняДослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчуванняArticle