Дослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчування - Чоні, І. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Досліджено міграцію токсичних елементів та радіонуклідів у залежності від ступеню помелу борошна з крупів.
Keywords: харчові продукти; якість; полісахариди; продукція лікувально-профілактичного призначення; нутріціологія; лікувальне харчування