Анализ и определение факторов, обеспечивающих переналаживаемость автоматизированных линий, механической обработки в серийном производстве - Котов, А. С. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті розглянуті питання розробки і впровадження переналагоджуваних автоматичних ліній для обробки широкої номенклатури деталей в умовах серійного виробництва.
Keywords: обработка деталей; автоматизация процессов; станки; стандартизация; унификация; быстрота переналадки