Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Модернізація зварювальних цехів" - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс «Модернізація зварювальних цехів» розглядає методи проектування нових ділянок та цехів зварювального виробництва, а також з знайоме з методикою модернізації вже існуючих виробничих потужностей. З особливостями проекту вання збирально-зварювальних процесів, як частини комплексної механізації і автоматизації зварювального виробництва. Наведена методологія керування процесом створення як нових виробництв, так і модернізація існуючих підприємств. Зазначеним видом професійної діяльності та відповідними професійними компетенціями у галузі проектування цехів та ділянок зварювального виробництва.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; модернізація зварювальних цехів; зварювальні цехи; виробничі потужності; збирально-зварювальні процеси