Інструменти проведення технологічної санації на промислових підприємствах - Захарченков, О. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядаються й обґрунтовуються основні інструменти радикальних технологічних перетворень на проблемних промислових підприємствах.

In the article the basic instruments of radical technological transformations are examined and grounded on problem industrial enterprises.
Keywords: технологічна санація; модернізація; промислове підприємство; бенчмаркінг; логістичний реінжиніринг; technological sanitation; modernization; logistics reengineering; industrial enterprise; benchmarking