Зміст, місце і роль технології у виробничій системі - Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2020)
Обґрунтовано, що під технологією треба розуміти сукупність і послідовність методів і процесів перетворення початкових матеріалів, що дозволяють одержати продукцію із заданими параметрами. Ключовою ланкою будь-якої технології є детальне визначення кінцевого результату і контроль точності його досягнення.
Keywords: технологічні процеси; промислові підприємства; економічна ефективність