Дистанційне навчання професійних спортсменів Харківщини в умовах воєнного стану - Любієва, Вікторія Альбертівна; Чапідзе, К. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дистанційне навчання зайняло провідне місце у сучасному освітньому процесі Харківщини на сьогоднішній день, замінив традиційну систему. Застосування різноманітних технологій дистанційного навчання на території Харківської області, у зв'язку з тимчасовим призупиненням освітнього процесу в умовах воєнного стану, забезпечило безперервну підготовку майбутніх фахівців та стало інструментом для реалізації індивідуальних освітніх траєкторій здобувачів освіти. Зокрема, уваги потребує дистанційне навчання в процесі підготовки професійних спортсменів, майбутніх фахівців в галузі фізичної культури і спорту.
Keywords: дистанційне навчання; електронне освітнє середовище; освітні платформи; комунікаційні онлайн сервіси та інструменти; distance learning; electronic educational environment; educational platforms; online communication services and tools