Справедливість у системі цінностей соціально відповідального підприємця - Зиза, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
У статті наведено основні системи цінностей підприємця – особисті, професійні та соціальні, доведено необхідність їхньої єдиної взаємодії. Розглянуто ряд економічних підходів до справедливості. Визначено, яким чином має проявлятися справедливість у системі цінностей соціально відповідального підприємця.

The main entrepreneur's values systems - personal, professional and social - are presented in the article. The necessity of their common interaction is proved. A number of economic approaches to fairness are considered. It is defined, how fairness should be shown in the socially responsible entrepreneur's values systems.
Fairness in the socially responsible entrepreneur values system
Keywords: соціальна відповідальність; social responsibility