Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт - Ястремська, Олена Миколаївна; Сисоєв, Володимир Вікторович; Веретенникова, Ганна Борисівна (My University, 2017)
Подано методичні рекомендації щодо структури, змісту, організації підготовки та написання, правил оформлення й порядку захисту дипломних робіт освітнього рівня "магістр". Наведено орієнтовний перелік тем дипломних робіт та анотації щодо змісту основних розділів. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" спеціалізацій "Логістика", "Менеджмент інноваційної діяльності" другого (магістерського) рівня.
Keywords: методичні рекомендації; дипломні роботи; магістерський рівень; тематика; структура; зміст; керівництво; зовнішнє рецензування; порядок захисту