Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт "Чисельні методи розв'язання задачі Коші для звичайних диференціальних рівнянь" - Плаксій, Юрій Андрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета виконання лабораторних робіт - вивчення низки чисельних методів розв’язання звичайних диференціальних рівнянь з початковими умовами (задача Коші) та отримання навичок практичної роботи з ними на прикладі чисельного інтегрування конкретної системи двох диференціальних рівнянь за допомогою власноруч розробленої комп’ютерної програми на ПК.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; чисельні методи розв'язання задачі Коші; задача Коші; обчислювальні методи; спеціальність 122; Комп’ютерні науки