Особливості факторингу як інструменту мінімізації дебіторської заборгованості - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Ляшенко, Г. П. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто теоретичні засади факторингу як одного з найефективніших інструментів підтримки бізнесу в сучасних ринкових умовах. Проаналізовано основні переваги факторингу, як інструменту боротьби із дебіторською заборгованістю.

In this article considered the theoretical foundations of factoring as one of the most effective tools to support business in the current market conditions. Analyzed the main advantages of factoring as a tool to combat the receivables
Keywords: інститут цивільного права; факторинг; факторингові операції; ринок факторингових послуг; дебіторська заборгованість; factoring; factoring services market; accounts receivable