Про проблеми викладання дисциплін у сфері безпеки і гігієни праці - Янчик, Олександр Григорович; Райко, Валентина Федорівна; Устинова, Наталія Дмитрівна (НТУ "ХПІ", 2015)
Вказані проблеми скорочення обсягу дисциплін у сфері охорони праці, наведені дисципліни, які читаються на кафедрі «Охорона праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ».

These problems about reducing volume of disciplines in the field of safety are indicated, given discipline that chitayutsya the department "Health and Environment" NTU "KPI".
About problems teaching disciplines in the security and occupational health are described
Keywords: охорона праці; захист цивільний; екологія; здоров'я; safety; health; civil protection; labour protection