Ціннісні аспекти підготовки сучасних фахівців - Товажнянська, О. Л. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто проблему духовного і моральнісного виховання студентів, формування їх життєвих цілей і цінностей. Показано, що найбільш доцільним шляхом успішного розв’язання цієї проблеми виступає здійснення виховної роботи в процесі вивчення студентами професійно орієнтованих і спеціальних дисциплін

The problem of education of students, forming of their vital aims and values spiritual and moral is considered. It is shown, that realization of educate work in the process of study of the disciplines professionally oriented and special is the most expedient decision of this problem
Valued aspects of modern specialists preparation
Keywords: система освіти; якість освіти; рівень професійної підготовки; криза системи освіти; класифікація цінностей; гуманітарно-технічна еліта; педагогiчна майстерність