Напрямок поліпшення стану безпеки праці працівників машинобудівної промисловості - Слівна, Дар'я Юріївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (My University, 2022)
Обґрунтовано доцільність та необхідність покращення стану безпеки праці для попередження випадків травмування працівників машинобудівної промисловості.

The expediency and necessity of improving the state of labor safety in order to prevent cases of injury to workers in the machine-building industry is substantiated.
Тhe direction of improving the state of labor safety of workers in the machine-building industry
Keywords: травмування; машинобудування; обладнання; безпека; injury; engineering; equipment; safety; measures