Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Українська мова" - Чернявська, Світлана Миколаївна; Кримець, Оксана Михайлівна; Заверющенко, Микола Петрович; Лухіна, Марина Юріївна; Сабадир, Галина Іванівна (My University, 2022)
Така робота спрямована на самостійне вивчення студентами окремих теоретичних положень навчальної дисципліни, формування в них умінь і навичок щодо практичного застосування теоретичних знань курсу й досконалого володіння українською літературною мовою у фаховій сфері.
Keywords: методичні рекомендації; самостійна робота; наукове спілкування; ділове спілкування; державна мова; письмова репрезентація