Забезпечення стійкості соціально-економічних систем в кризових умовах господарювання - Манойленко, Олександр Володимирович; Сиром'ятникова, Оксана Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2015)
Визначено основні параметри фукнкціонування соціально-економічних систем, що зумовлює напрямки забезпечення їх стійкості і еволюції форм організації в залежності від пріоритетності домінування цілей визначених на основі зовнішніх або внутрішніх компетенцій.
Keywords: соціально-економічна система; види стійкості; господарювання