Динаміка формування і розвитку ціннісних орієнтацій - Квасник, Ольга Віталіївна (Миколаївський державний гуманітарний університет ім. Петра Могили, 2007)
У роботі розглянуто динаміку формування і розвитку ціннісних орієнтацій відносно диференціації поколінь. Автор підкреслює важливість інституту вищої освіти для процесу адаптації майбутніх фахівців у соціокультурному просторі сучасного світу.

In work the dynamics of forming and development of the valued orientations is considered in relation to differentiation of generations. An author underlines importance for the process of adaptation of future specialists to social culture space of the modern world of institute of higher education.
Keywords: мобільність соціальна; цінності моральні; особистість; освіта; свідомість; соціалізація