Адаптивне управління трафіком у великих масштабах для забеспечення якості обслуговування (QoS) - Свиридов, О. О.; Соболь, Г. Ю.; Янковський, О. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є аналіз проблем управління трафіком у мережах великого масштабу та демонстрація того, як адаптивні алгоритми управління трафіком можуть бути використані для забезпечення високого рівня якості обслуговування в таких мережах. В доповіді представленні основні заходи для оптимізації мережі шляхом управління пріоритетами, управління потоками та управління пропускною здатністю. Застосування одного або декількох методів дозволяє значно зменшити вірогідність перевантажень в мережі та адаптивно збалансовувати навантаження.
Keywords: інформаційні технології; мережевий трафік; передача даних; перевантаження