Методика визначення економічної ефектиновсті капітальних вкладень, які здійснюються за бюджетні кошти відповідно до комплексної програми будівництва вітроенергетичних станцій (ВЕС) (методика БКВ) - Кременчутська, Любов Олексіївна; Євтифіїв, А. С.; Дьякова, Наталія Миколаївна; Попазов, Леонід Степанович (НТУ "ХПІ", 2011)
В основу методики БКВ покладено принцип оцінки ефективності використання первинно витрачених для будівництва конкретної ВЕС державних коштів на подальше реінстування у розширенні будівництва ВЕС за рахунок амортизаційних відрахувань і прибутку, які формуються у процесі діяльності ВЕС.

Methods Based on the principle of BKV evaluation using primarily spent for specific construction WPP state funds for further expansion in construction reinstuvannya WPP through depreciation and profits, which are formed in the process of WPP.
Keywords: енергетична безпека; джерела енергії; вітроенергетичні станції; критерії ефективності; амортизаційні відрахування; прибуток підприємства; реінвестування