Алдаркіна, А. О.Звягінцева, Оксана Вікторівна2020-03-022020-03-022019Алдаркіна А. О. Дослідження біотехнологічних особливостей виробництва хлібобулочних виробів / А. О. Алдаркіна, О. В. Звягінцева // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 197.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44709ukнетрадиційні сорти хлібарецептурабіологічно активні речовинисоєве молокодріжджові грибиДослідження біотехнологічних особливостей виробництва хлібобулочних виробівThesis