Методичні вказівки до самостійної роботи студентів зі спеціальності 8.03050201 "Економічна кібернетика" з дисципліни "Менеджмент" - Сокол, Катерина Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2017)
Базою для розроблення завдань та методичних рекомендацій стала навчальна програма і тематичний план дисципліни "Менеджмент". Методика вивчення дисципліни базується на поєднанні проблемних лекцій, семінарських та практичних занять, а також значному обсязі самостійної роботи студентів. Для визначення рівня засвоєння теоретичного матеріалу студентам оголошуються індивідуальні завдання з певних тем дисципліни, що використовуються під час проведення поточного і підсумкового контролю знань студентів. Критерії оцінювання знань студентів та порядок їх застосування наведено в розділі VI методичних рекомендацій.
Keywords: менеджмент; управлінська діяльність; управлінські рішення; планування; мотивація; управлінський контроль; керівництво; лідерство; комунікації в управлінні