Дослідження інноваційної конкурентоспроможності техніки на прикладі ПАТ «Харківський тракторний завод ім. С.Орджонікідзе» - Марюхніч, А. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті запропоноване дослідження інноваційної конкурентоспроможності техніки на прикладі ПАТ «Харківський тракторний завод ім. С.Орджонікідзе». Результати дослідження дозволяють отримати оцінку конкурентоспроможності інноваційних продуктів, що обумовлені маркетинговим середовищем підприємства. Отримана оцінка конкурентоспроможності інноваційного продукту надає змогу обґрунтувати та прийняти управлінські рішення щодо виведення інноваційної техніки на ринок.

In article the offered research of innovative competitiveness of equipment on an example the STALEMATE "The Kharkov tractor plant of S. Ordzhonikidze". Results of research allow to receive an assessment of competitiveness of innovative products which are caused by the marketing environment of the enterprise. The received assessment of competitiveness of an innovative product gives opportunity to prove and make administrative decisions concerning removal of innovative equipment on the market.
Research of innovative competitiveness of equipment on an example the stalemate "The Kharkov tractor plant of S. Ordzhonikidze"
Keywords: продукція підприємства; інновація; інноваційна політика; ефективність діяльності; аналіз; обсяги виробництва; innovation; competitiveness; innovative policy; efficiency of activity; analysis