Моделювання комбінованої системи нахилу кузову швидкісного рухомого складу залізничного транспорту - Єріцян, Багіш Хачикович; Любарський, Борис Григорович; Якунін, Д. І. (Технологический центр, 2016)
Розглянуто імітаційну модель комбінованої системи нахилу кузова швидкісного рухомого складу залізниць. Визначено характер зміни механічних, електричних, пневматичних та енергетичних параметрів у часі, а також їх амплітудні значення, що визначають вибір елементної бази напівпровідникових перетворювачів, параметри та типи балонів пневморессор і навантаження в елементах надвізкової будови рухомого складу. Результати можливо використати при проектуванні швидкісного рухомого складу без суттєвої реконструкції існуючої транспортної інфраструктури.
Keywords: комбінований привід; імітаційна модель; швидкість руху; пневморессор; лінійний двигун