Економіко-правовий механізм формування ціни наукової продукції - Климентова, Марія Віталіївна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
У доповіді доведено, що економіко-правовий механізм формування ціни наукової продукції є фундаментом для ефективної комерціалізації результатів науково-дослідної діяльності, що забезпечує розвиток економіки знань та інтеграцію України у світовий інноваційний простір.
Keywords: ціна; наукова продукція; маркетинг; інтелектуальна власність; правова охорона; підприємства