Національна економіка - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Демьохіна, Олена Олександрівна; Непран, Андрій Володимирович; Егорова, Ольга Юріївна; Назаренко, Олена Василівна; П'ятак, Тетяна Вікторівна; Решетняк, Наталя Борисівна; Тимченко, Ірина Євгеніївна; Чорна, Тетяна Іванівна; Шедякова, Тетяна Євгенівна; Яковлева, Наталія Григорівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У посібнику розглянуто основні положення теорії національної економіки, викладено відповідний теоретичний та статистичний матеріал щодо України.
Keywords: національна економіка; суспільний добробут; економічний потенціал; інституційні фактори розвитку національної економіки; національно-економічна безпека; економічна теорія; економічні категорії; ринкові відносини; соціальна політика; економічний потенціал; інститут права; інститут приватної власності; інститут корпоративного управління; інфраструктура; державне управління економікою; національна економіка; державне програмування; програми розвитку економіки; економічне зростання; економічна безпека; продовольча безпека; фінансова безпека; енергетична безпека