Мінеральні ресурси Китаю - Білецький, Володимир Стефанович (My University, 2006)
Китай, як країна-лідер економічного розвитку в Азії і як можлива майбутня наддержава притягує увагу багатьох дослідників. Ми пропонуємо матеріал про запаси корисних копалин, умови їх видобутку, гірничу промисловість Китаю.
Keywords: господарство; природа; геологічна будова; гідрогеологія; сейсмічність; корисні копалини; історія освоєння мінеральних ресурсів; гірнича промисловість; гірниче машинобудування; геологічна служба; гірнича служба