Формування інноваційних технологій розвитку туристичного бізнесу - Кулакова, Софія Олександдрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Обґрунтовано, що організація інноваційної діяльності підприємств, що представляють сферу послуг, повинна забезпечити, по-перше, досягнення єдиного бачення пропозиції послуг на споживчому ринку; по-друге, визначення стратегічних пріоритетів у трансформації цієї сфери; по-третє, розробка довгострокової стратегії діяльності підприємств; по-четверте, створення сервісно-орієнтованої системи зв'язку; по-п'яте, формування інноваційних кадрів з визначенням зон відповідальності за результати роботи; по-шосте, впровадження системного контролінгу процесів розвитку послуг на споживчому ринку.
Keywords: туризм; гостинність; бізнес; розвиток; інновації; ефективність; промислові підприємства