Особливості представництва інтересів обмежено дієздатних осіб у внутрішнькорпоративних відносинах - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2012)
Розглянуто особливості представництва інтересів обмежено дієздатних осіб у внутрішньокорпоративних відносинах і запропоновано зміни до чинного законодавства з цього питання.

The features of presentation of restrictedly capable people’s interests in inner corporate relationship are considered and changes to the current legislation through this question are offered
Keywords: корпоративні відносини; представництво прав; акціонери; дієздатність; обмежені судом; обмежено дієздатні особи; законодавство