The importance of occupational safety training for the safety of human life and health - Liu, Yuitsziun; Yevtushenko, N. S. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
The expediency of labor protection training, which is an effective tool for improving the knowledge of employees in the field of safety and developing their safety skills, is substantiated. The importance of improving the safety situation at enterprises with the help of labor protection training is shown.

Обгрунтовано доцільність навчання з охорони праці ,яке є ефективним інструментом для покращення знань співробітників у галузі безпеки та розвитку їх навичок безпеки. Відображено важливість покращення ситуації з безпекою на підприємствах за допомогою навчання з охорони праці.
Важливе значення навчання з охороні праці для безпеки життя та здоров'я людини
Keywords: labor protection; training on labor protection; health; occupational safety; охорона праці; навчання з питань охорони праці; здоров'я; безпека праці