Економічна оцінка управління моделюванням інноваційного розвитку сільського господарства - Побережний, Роман Олегович; Проскурня, Олена Михайлівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Доведено, що критерієм обґрунтування вибору інноваційних розробок, які повинні впроваджуватися на сільськогосподарських підприємствах, має бути система цілей її функціонування, яка визначає стратегію сільськогосподарського підприємства. Серед сукупності класифікаційних ознак цілей управління доцільно використовувати класифікацію стратегій підприємства в залежності від типу його розвитку.
Keywords: інновації; агропромисловий комплекс; моделювання; критерії; технології; ефективність