Реструктуризація персоналу: зміни у кадровій політиці та кадровій стратегії - Назаров, Н. К. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті визначено категоріальний апарат реструктуризації персоналу, теоретично обґрунтовані цілі і задачі кадрової реструктуризації в умовах зміни стратегії і політики за різних умов діяльності, проведено порівняльний емпіричний аналіз понять "кадрова стратегія" і "кадрова політика", наведено класифікацію процесів реструктуризації в організації.

The category vehicle of restructuring of personnel is certain in the article, theoretical aims and tasks of the personnel restructuring are grounded in the conditions of change strategy and policy at different terms to activity, the comparative empiric analysis of the concepts personnel strategy and personnel policy is conducted, classification of the processes of restructuring is resulted.
Keywords: апарат категоріальний; класифікація; потенціал кадровий; фахівець; конкурентоспроможність; ресурси людські