Комплаєнс-безпека – актуалізація поняття - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (My University, 2020)
Пропонується визначати поняття комплаєнс-безпеки як захищеність життєво важливих інтересів промислового підприємства від зовнішніх та внутрішніх порушень законів, нормативних правових актів, стандартів, установчих та внутрішніх документів підприємства шляхом визначення, оцінювання та максимального зменшення (усунення) комплаєнс-ризиків.
Keywords: корупція; ризики; шахрайство; промислові підприємства