Металургійний комплекс України на сучасному етапі: причини занепаду та шляхи вирішення проблем - Скрипник, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Рассмотрено состояние металлургического комплекса Украины, современные проблемы, причины упадка, последствия и предложены мероприятия по улучшению ситуации.

L’état de l’industrie métallurgique de l’Ukraine, les problèmes actueles, les causes du déclin, les conséquences étaient analysé et les mesures pour améliorer la situation étaient proposé.
Keywords: металопродукція; конкурентоспроможність; світовий ринок; енергоємність продукції; технології виробництва; модернізація підприємства