Исследование динамических вольт-амперных характеристик нелинейных резисторов ограничителей перенапряжения - Недзельский, Олег Саввич; Петков, Александр Александрович (НТУ "ХПИ", 2006)
Досліджено динамічні ВАХ нелінійних резисторів обмежувачів перенапруги при дії на них імпульсів струму в мікросекундній області. Установлені вид і параметри апроксимуючих функцій, визначені числові значення критеріїв точності апроксимації.

Dynamic volt-ampere characteristics of unlinear resistors of supervoltage limitators in case of apply by current in microsecunde area are investigated. The forms and parameters, the quantity of accuracy of approcsimacion are determinated.
Keywords: вольт-амперная характеристика; нелинейный резистор; ограничитель перенапряжения; варистор; банк данных; импульс тока; длительность фронта импульса; длительность импульса