Методичні вказівки до лабораторного практикуму "Створення деталей конструкцій" - Потопальська, Ксенія Євгенівна; Вязовиченко, Юлія Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою методичних вказівок є напрацювання навичок створення окремих деталей конструкцій у середі твердотільного моделювання SolidWorks. У даних методичних вказівках надано варіанти завдань для чотирьох лабораторних робіт відповідно до яких необхідно створити твердотільні моделі. При проведенні практичних занять з дисципліни “Моделювання в CAD-системах” – студенти повинні приділити особливу увагу розгляданню наступних питань: - побудова ескізів твердотільних моделей; - редагування ескізу; - додавання на ескіз геометричних взаємозв'язків та розмірів; - повне визначення ескізу; На рисунку 1 показано робочу область у режимі «Деталь».
Keywords: методичні вказівки; лабораторний практикум; моделювання в CAD-системах; створення деталей конструкцій; побудова ескізів; прості деталі