Визначення збитків при нерівномірності постачання продукції електроенергетичних підприємств - Ковальов, Є. В.; Гуревичев, М. М.; Соколова, Л. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Актуальність досліджуваної теми базується на тому, що в Україні практично відсутня практика врахування надійності електропостачання при оцінці економічних збитків. В роботі розглянуто методику визначення збитків при відключенні електроенергії.

The urgency of the studied theme based on the fact that Ukraine is virtually no practice account when assessing the reliability of power economic losses. This paper reviews the technique of definition of a damage is considered at power cutoff.
Keywords: електроенергетичні підприємства; електроенергія; економічні збитки; прямі збитки; непрямі збитки; енергетичні витрати; reliability; power supply; loss; disconnecting